top of page
A7C04802.jpg

ADEMSESSIES

A7C08041-Edit.jpg

Bij Studio Waag kun je terecht voor zowel 1-op-1 als groeps ademsessies.

Tegenwoordig lijkt het alsof de ademsessies en coaches je om de oren vliegen. En dat is te gek! Steeds meer mensen ervaren de kracht van hun eigen ademhaling. Iets waar we vaak totaal niet bewust mee bezig zijn. En dat terwijl je adem je eigen meest krachtige medicijn is!

In een ademsessie begeleidt ik je uit je hoofd naar je gevoel.

Door middel van je eigen ademhaling kun je tot een staat van volledige rust in je hoofd en lichaam komen. Minder denken, meer loslaten en ontspannen.

 

Hoe werkt het?
Ik maak gebruik van verschillende ademhalingstechnieken die ervoor zorgen dat het parasympathisch zenuwstelsel wordt geactiveerd. Dat van rust en ontspanning. De neocortex (ons menselijk 'denk' brein, wordt minder actief en hierdoor kun je naar opgeslagen emoties en herinneringen in het limbisch brein toewerken. Op een liefdevolle en veilige manier kun je hierdoor soms wat loslaten en je eigen rust, kracht en zelfliefde (terug) vinden.

Groepssessies:

Deze vinden maandelijks plaats en zijn te vinden via 'evenementen'. Je draagt hiervoor je eigen intentie/onderwerp aan en zal maximaal met 7 andere mensen in een groepssessie worden begeleidt.

1-op-1 sessies

In deze sessie is de aandacht volledig voor jou. Of je nu aan aan trauma wilt werken, niet lekker in je vel zit, een bepaalde onrust of angst voelt, niet of nauwelijks vooruit komt of moeite hebt met zelfliefde en acceptatie. Email voor een afspraak naar studiowaag@gmail.com of bel 06-87071340

Ademsessies

bottom of page